Carolien Spoor

"Film is magie! Dat voelde ik als zesjarige toen ik meespeelde in de film Antonia. De set met al die mensen die zich voor de volle 100% inzetten; daar wilde ik zó graag deel van uitmaken!
Toen volgde de Jeugdtheaterschool en natuurlijk Goede Tijden Slechte Tijden. Dat laatste was een prima praktijkervaring maar eigenlijk wilde ik maar een ding: naar de toneelschool. Dat heb ik namelijk altijd gewild. Het is fantastisch om gedurende een periode, samen met een groep, van niets iets te maken. Het eindproduct is de voorstelling die je met elkaar speelt en die elke avond weer anders is. Dit in tegenstelling tot de film, waar je weer meer tijd krijgt alles uit een bepaalde scene te halen.

Dat proces loopt anders maar is niet minder spannend. Ik hoop dat ik daarom altijd een combinatie van beiden kan blijven doen; als ik het een doe, mis ik het ander. Ook houd ik van muziektheater; ik zing en dans graag. In de verre toekomst zou ik het liefst een eigen liedjesprogramma willen maken. Voorlopig is het pad van de toneelschool echter mijn beste keuze. Ik heb er anders leren denken waardoor ik emotionele grenzen in mezelf durf op te zoeken. Het is niet erg om daarbij een keer op je bek te gaan. Want alleen zo kun je het leren."

 

telefoon 020 7371475
email info@bvgool.nl